Pihatyöt kuntoon käden käänteessä Lahden alueella

Vihertävä toteuttaa tarvitsemasi pihatyöt käden käänteessä Lahden lähiseudulla. Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä sekä kunnan toimijoita puutarhurin vankalla ammattitaidolla. Kerromme mielellämme lisää kattavista palveluistamme.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Koulutetun puutarhurin monipuoliset palvelut

Tarvitsetko osaavaa puiden ja pensaiden hoitoleikkausta? Eikö aika tahdo riittää kukkapenkkien hoitoon ja kunnostukseen? Kaipaatko ammattilaisen tietotaitoa pihasi ongelmakohtiin?

Palveluihimme kuuluu muun muassa:

  • Kuusi- ja havuaitojen leikkaukset

  • Omenapuiden leikkaukset

  • Pienimuotoiset lumityöt

  • Pihojen kevät- ja syyssiivoukset

  • Kitkentä, pihan siivous ja vieraslajien poisto

  • Kasvien ja kukkien hoito

  • Pensaiden ja puiden hoitoleikkaukset sekä puunkaadot

  • Nurmialueiden perustus- sekä hoitotyöt

  • Istutusalueiden perustamis- ja parannustyöt

Mikäli et löytänyt listasta juuri sinun tarpeitasi vastaavaa palvelua, älä epäröi ottaa yhteyttä. Räätälöimme aina palvelumme toiveidesi mukaan.

Hyvin hoidettu ja kaunis piha lisää asumisviihtyvyyttä huomattavasti ja edustaa kiinteistöä mitä parhaimmalla mahdollisella tavalla, olipa kyseessä omakotitalon piha, taloyhtiön piha-alue tai yrityksen toimitila.

Joutuisat pihan kevät- ja syyssiivoukset

Pihojen kevät- ja syyssiivoukset toteutamme ajanmukaisia ja laadukkaita työvälineitä käyttäen. Näin työt sujuvat joutuisasti ja työn jälki on korkealaatuinen. Tutustumme aina tarkasti työn kohteeseen ja suunnittelemme huolella työn etenemisen. Meiltä hoituu niin pienen kuin isommankin pihan siivous tarkasti ja tehokkaasti. 

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Pensaiden ja puiden osaavaa hoitoleikkausta

Pensaat ja puut vaativat säännöllistä hoitoleikkausta voidakseen hyvin. Hoitoleikkauksella varmistetaan kasvin elinvoimaisuus ja kasvuympäristön turvallisuus. Kun annat asiantuntijan hoitaa leikkaukset, voit olla varma, että ne tulevat tehdyiksi asianmukaisesti.

Istutusalueiden asiantuntevaa suunnittelua sekä perustamis- ja parannustöitä

Istutusalueiden suunnittelussa on tärkeää valita yhteensopivat kasvit ja materiaalit, jotka luovat eheän ja kauniin kokonaisuuden. Alan ammattilaisina osaamme tehdä istutusalueista näyttäviä ja linjakkaita. Intohimonamme on luoda silmää miellyttäviä istutusalueita, joissa puutarhan rakenteet ja kerrokselliset istutukset sekä puut, pensaat ja kukkapenkit saavat aikaan harmonisen kokonaisuuden. 

Istutusalueiden asiantuntevan suunnittelun lisäksi teemme myös perustamis- ja parannustöitä. Koska tunnemme perusteellisesti eri kasvilajien ominaispiirteet ja vaatimukset, saamme vähemmällekin huomiolle jääneet istutusalueet kukoistamaan.