Puutarhablogi: "On parasta, kun näkee kasvun ihmeitä"

Alkuun on varmasti pieni esittely paikallaan!

Olen Greta Liuksiala, 27-vuotias yrittäjä Lahdesta.

Valmistuin tammikuussa 2020 puutarhuriksi viheralan osaamisalalta. Puutarhakoulun jälkeen ryhdyin kevytyrittäjäksi ja vuosi tämän jälkeen laitoin toiminimen. Minua on aina kiehtonut toimia yrittäjänä. Omasta mielestäni voisi sanoa, että me kaikki toimimme jollain tavalla yrittäjinä – yritämmehän tehdä aina parhaamme.

 

Pitkään työskentelin sisustusalalla myyjänä ja myöhemmin löysin itseni puutarhamyymälästä töistä. Pieni viherpeukalo alkoi kuoriutua minussa esiin, josta hieman itsekin alkuun yllätyin, vaikka suvusta löytyy enemmänkin harrastajia ja alan ammattilaisia. Ala vei pian täysin mukanaan ja opiskelin itseni puutarhuriksi saadakseni hyvän peruspohjan alalle. Ennen opintoja työskentelin puutarhamyymälässä täysiaikaisena kausityöntekijänä ja tällä hetkellä työskentelen samaisessa myymälässä osa-aikaisena, sekä teen lisäksi omia puutarhahommia. Saan paljon inspiraatiota työhön, kun saan asiakkaat tyytyväiseksi tekemällä työni mahdollisimman hyvin. Lisäksi alalla on parasta, kun näkee oman työn jäljen ja näkee kasvun ihmeitä. Minua kiehtoo jatkuva itseni kehittäminen ja oppiminen. Ja mikä parasta, että omaa harrastusta voi kutsua omaksi ammatikseen.

 

Täällä blogin puolella minun on tarkoitus tuoda inspiraatiota muille. Lisään tänne myös ennen ja jälkeen -kuvia. Puutarha-ala on oma kiehtova ala monine mahdollisuuksineen.

 

Tervetuloa mukaan seuraamaan blogia. Kommenttejakin otan mielelläni vastaan!

0
Feed

Jätä kommentti